Sociale media reageren op Cristiano Ronaldo’s explosieve interview met Piers Morgan

Liverpool legende Jamie Carragher heeft zijn zegje gedaan over Cristiano Ronaldo’s explosieve tell-all interview dat de Manchester United kleedkamer op zijn grondvesten zal doen schudden. Ronaldo heeft al maanden ruzie met zijn club Manchester United. Zondag ging Ronaldo over de rooie in een lang televisie-interview met Piers Morgan.

Uit de fragmenten en citaten die werden vrijgegeven als voorproefje van het volledige interview, dat halverwege de week wordt uitgezonden, bleek met verbijstering dat Ronaldo zich absoluut niet had ingehouden in zijn kritiek op de Premier League-club. Carragher denkt dat Erik ten Hag, en niet Cristiano Ronaldo, de meerderheid van de Manchester United-fans achter zich zal krijgen. hij riep Ronaldo ondertussen uit voor het gebrek aan respect voor de United-baas. Hij tweette: “99% van de United-fans zal aan de kant van ETH staan, wat laat zien hoe slecht Ronaldo dit heeft aangepakt.”

Ondertussen heeft Sky Sports-verslaggever Kaveh Solhekol een vroege inside scoop van de United-selectie. Hij beweert dat Eriik ten Hag en zijn spelers “extreem teleurgesteld” zijn over de manier en timing van het interview. Het is veilig om te zeggen dat de voetbalpers niet goed heeft gereageerd op de uitgelekte clips van Cristiano Ronaldo’s interview met Piers Morgan.

“Ronaldo’s kamp lekte verhalen uit dat hij de club wilde verlaten, twee dagen voordat United terugkeerde naar de pre-season training onder Ten Hag. Hij besteedde de zomer aan het vinden van een nieuwe club,” zegt The MEN’s Tyrone Marshall. The Athletic zegt dat hoe meer Ronaldo zichzelf afschildert als het slachtoffer, hoe meer het duidelijk wordt dat wat hij echt wil is dat de relevante mensen op Old Trafford hem laten gaan.

Volgens een tweet van de officiële ‘Piers Morgan Uncensored’-pagina wordt de volledige 90 minuten met Ronaldo woensdag en donderdag om 20:00 uur (GMT) uitgezonden op TalkTV. We zullen zien hoe Ronaldo en Man United verder gaan. Het lijkt erop dat de relatie onherstelbaar verbroken is. Hij zal zijn baas minstens een maand niet zien terwijl hij voor Portugal speelt op het WK, dat op 20 november begint. Ondertussen moet United snel handelen en Ronaldo toestemming geven om in januari te vertrekken om voor eens en altijd uit deze puinhoop te komen.

Geef een reactie