Marcus Rashford heeft kritiek op het meest verdienende verhaal

Marcus Rashford wordt de best verdienende speler bij Manchester United – als hij akkoord gaat met een langdurig verblijf. De Red Devils hebben de Engelse international zien terugveren van de ellende van vorig seizoen door dit seizoen acht keer te scoren.

Rashfords contract loopt af in juni 2023, maar United heeft een optie om het met nog een jaar te verlengen, terwijl een langetermijnoplossing wordt overeengekomen. De 25-jarige speler is momenteel een van de best betaalde spelers van de Red Devils en verdient ongeveer 200.000 pond per week. United oefent zijn optie uit om het huidige contract van de spits, dat in juni afloopt, met een jaar te verlengen. Dat voorkomt dat hij volgende zomer een vrije speler wordt – en in het nieuwe jaar met buitenlandse clubs kan praten.

Rashford, 25, is dit seizoen weer in topvorm en maakte op het WK drie doelpunten voor Engeland voordat ze bij de laatste acht werden uitgeschakeld door runners-up Frankrijk. Na zijn brace tegen Wales in Engeland’s laatste groepswedstrijd van het WK 2022, stond Rashford aan de leiding in de Golden Boot race in goedkope voetbalshirts voor het toernooi van dit jaar. Real Madrid en Paris Saint-Germain verhogen hun interesse in Rashford nu de twijfels over zijn toekomst toenemen.

Nu zegt de Daily Star dat de Red Devils van plan zijn Rashford een nieuw contract aan te bieden – waardoor hij de best betaalde speler van Old Trafford zou worden. Rashford heeft het verhaal bekritiseerd en reageerde op een transfernieuwsaccount op Twitter, dat de tweet inmiddels heeft verwijderd. Hij richtte zich tot zijn 5,9 miljoen volgers op Twitter en zei: “Kunnen we alsjeblieft stoppen met het verzinnen van deze verhalen?”

Rashford houdt duidelijk van het leven onder de nieuwe manager Erik ten Hag en je zou verwachten dat hij zich wil binden aan zijn jongensclub. In een gesprek met GIVEMESPORT gaf journalist Dean Jones toe dat Rashford voor United net zo waardevol zou kunnen zijn als Mbappe voor PSG.

Geef een reactie