Aston Villa 3-1 Manchester United: Ronaldo gespot in gevecht met Tyrone Mings in bizarre worsteling

Spelers van Manchester United en Aston Villa moesten ingrijpen nadat zowel Cristiano Ronaldo als Tyrone Mings slaags raakten tijdens de 3-1 nederlaag van de Red Devils in de Midlands op zondag. De twee werden uiteindelijk gescheiden door spelers van beide kanten voordat ze elk een gele kaart kregen. De VAR controleerde het incident op rood, maar er werd geen actie ondernomen.

Nadat een voorzet van Manchester United was geblokt voor een corner, was te zien hoe de twee op de achtergrond met elkaar worstelden. Op beelden van achter het doel was te zien hoe het duo de armen om elkaar heen sloeg, waarbij Ronaldo de Engelse verdediger op een gegeven moment bijna in een hoofdgreep nam. Het is nogal bizar gedrag van de twee voetballers met de bal uit het spel en het zal nauwelijks helpen om de reputatie van de Rode Duivel-ster als een soort mannenkind te verminderen.

Op de beelden is te zien dat de Man United-ster de Villa-verdediger op de grond gooit in een beweging die niet zou hebben misstaan op de Olympische Spelen, aldus talkSPORT’s Perry Groves. United begon traag aan de wedstrijd en stond na 11 minuten al twee keer achter. Leon Bailey schoot in de zevende minuut de openingstreffer binnen en Lucas Digne krulde even later een vrije trap naar binnen om de ploeg van Erik ten Hag een nachtmerrie te bezorgen.

Het incident leidde tot een woedende reactie van de Villa Park-getrouwen, waarbij United-spits Ronaldo werd uitgejouwd telkens als hij de bal aanraakte. Voetbalfans op social media vonden de confrontatie hilarisch: “Ronaldo zou deze Mings kerel hebben afgemaakt in straten rofl.” Iemand anders zei: “Mings heeft wel lef om zijn handen op Ronaldo te leggen.”

Aston Villa behield zijn voorsprong en boekte een 3-1 overwinning, waarmee Villa-manager Unai Emery zijn rentree in de Premier League maakte. De Spanjaard leidde Aston Villa naar een 3-1 overwinning, hun eerste thuisoverwinning in de Premier League op Manchester United sinds 19 augustus 1995. Daarmee kwam een einde aan de langste thuisoverwinning van een club op één tegenstander in de geschiedenis van de Premier League (23 wedstrijden).

“Man United is erg gefrustreerd, ze lijken onsamenhangend, dit optreden van Man United is als een optreden van Ralf Rangnick. Er is geen enkele samenhang. zei Groves in het commentaar van talkSPORT.

Door de nederlaag van Ten Hag blijven ze op de vijfde plaats staan. United heeft 23 punten, zes minder dan Tottenham Hotspur. Aan de andere kant was dit Villa’s 4e overwinning van het seizoen, wat hun puntentotaal op 15 punten bracht.

Bovendien staan beide clubs donderdagavond tegenover elkaar in de Carabao Cup, ditmaal op Old Trafford. Villa’s laatste competitiewedstrijd voor het WK is tegen Brighton op 13 november, terwijl United op dezelfde dag naar Fulham gaat. Ondertussen was Ronaldo aanvoerder van United, ondanks het feit dat hij duidelijk te kennen gaf de club te willen verlaten en hij voor controverse zorgde toen hij weigerde op te treden als vervanger tijdens de overwinning van de Red Devils op Tottenham in oktober.

Geef een reactie