Manchester United ontvangt Charlton Athletic in de kwartfinales van de Carabao Cup

Manchester United ontvangt Charlton Athletic in de kwartfinales van de Carabao Cup. De Reds van Erik ten Hag zijn doorgedrongen tot de laatste acht nadat ze op Old Trafford Burnley met 2-0 hadden verslagen.

Doelpunten van Christian Eriksen en Marcus Rashford aan weerszijden van de rust bezegelden de overwinning voor de ploeg van Erik ten Hag. Ze zullen het nu moeten opnemen tegen de enige niet-Premier League ploeg die nog in de competitie zit en waar een plaats in de halve finales voor het grijpen ligt.

Charlton, dat in 2007 voor het laatst in de Premier League speelde, versloeg Brighton & Hove Albion op strafschoppen na een 0-0 gelijkspel en werd beloond met een reis naar 20-voudig Engels kampioen Manchester United. Het gelijkspel volgde op de 3-2 overwinning van Manchester City op titularis Liverpool op donderdag. De Premier League-kampioenen van Pep Guardiola gaan in de kwartfinale naar Southampton, nadat Saints dinsdag met 2-1 wonnen van Lincoln City.

Het toernooi markeerde de terugkeer van competitieve actie voor de Premier League-clubs die nog betrokken zijn na de WK-pauze. Wolves, Southampton, Newcastle en Leicester City gingen dinsdagavond allemaal vooruit. Nottingham Forest ontvangt Wolves, terwijl Newcastle het opneemt tegen Leicester City.

De kwartfinales in de Carabao Cup van dit seizoen vinden plaats op 9 januari en twee van de vier wedstrijden worden rechtstreeks door Sky Sports uitgezonden. Ondertussen, met de januari transfer window snel naderend, blijven de Reds gelinkt met een groot aantal spelers als de club zoekt naar een spits om Cristiano Ronaldo te vervangen.

Geef een reactie